Добродојдовте во Папироти Груп - Скопје, Македонија

Papiroti Group
Папироти производи и програми

Хартиени кеси и хартиени производни програми во

Хартиени кеси во Скопје, Скопје е главен и најголем град во Македонија.


Хартиени кеси во Битола, Битола е град во југозападниот дел на Македонија и седиште на истоимената Општина Битола.


Хартиени кеси во Охрид. Охрид и Охридското Езеро се едни од главните туристички места во Македонија.


Хартиени кеси во Куманово. Куманово, град кој се наоѓа во североисточниот дел на Република Македонија


Хартиени кеси во Струмица. Струмица, град во југоисточниот дел на Македонија.


Хартиени кеси во Прилеп

Хартиени кеси во Прилеп. Прилеп, град во југозападниот дел на Република Македонија.


Хартиени кеси во Тетово

Хартиени кеси во Тетово. Тетово, град во Северозападна Македонија.


Хартиени кеси во Штип. Штип, град во источниот дел на Република Македонија.


Хартиени кеси во Кавадарци

Хартиени кеси во Кавадарци. Кавадарци, град во југоисточниот дел на Повардарието, во Јужна Македонија.


Хартиени кеси во Велес. Велес, шести град по број на жители во Македонија.


Хартиени кеси во Гевгелија. Гевгелија, град во југоисточниот дел на Македонија.


Хартиени кеси во Струга

Хартиени кеси во Струга. Струга, град во југозападниот дел на Република Македонија.


хартиени кеси во Македонија   хартиени кеси во Скопје   хартиени кеси во Охрид   хартиени кеси во Тетово

Macedonia VIP Services

Хартиени кеси од Папироти Груп

Хартиени кеси и амбалажа, пропагандно-рекламни материјали, патен програм, училишен програм и многу друго...

е трговско претпријатие формирано во 1989 година, со интенција да се занимава со повеќе дејности врзани за екологијата и еколошката свест. Една од нашите најзастапени дејности, уште од самиот почеток, е производство, увоз и дистрибуција на хартиена амбалажа, како еколошка алтернатива на пластичната, која е еден од најголемите загадувачи на планетата. Во таа насока, низ годините, Папироти порасна во лидер на македонскиот пазар. Втор сегмент на нашата работа е училишниот програм, со посебен акцент на ранци од словенечкиот бренд Target, кои со својот европски дизајн и анатомска ергономија придонесуваат кон правилен физички развој на децата на училишна возраст.

Покрај тоа, Папироти, пред дваесетина години, апочнува со увоз и дистрибуција на пропагандно-рекламни материјали, како една од дејностите кои се неделив сегмент од новото време, максимално пропратено и зависно од маркетинг и пропаганда. За таа намена, Папироти се определи посебно за деловни агенди и роковници, како алтернатива на неизбежните екрани, кои станаа неразделив аспект од нашите животи. За да му го продолжиме животот на рачното пишување и намалување на хипнотизацијата од екраните, се одлучивме за посебно атрактивните агенди и роковници од брендот Precision, кои се несомнено на самиот врв на Европа по својот квалитет и дизајн. Четвртата и последна дејност на Папироти е патниот програм, како неизбежен сегмент на слободното време, одмор, рекреација и општата љубов кон патувањето, преку увоз и дистрибуција на практични, лесни и модерно дизајнирани кофери и патни торби. Папироти Груп се грижи за своите купувачи. Кај нас во Папироти клиентот е секогаш на прво место и правиме се да излеземе во пресрет на сите ваши желби и потреби. Папироти ви ветува брза, лојална и прецизна услуга, продукти од врвен квалитет, со долготрајна гаранција и навремена испорака.

Добродојдовте во Папироти Груп, Скопје - Македонија! Welcome to Papiroti Group, Skopje - Macedonia!

Папироти Груп е компанија сертифицирана по најновите, ISO стандарди во сите релевантни аспекти на бизнис, мануфактура и трговија, и широка палета на производи: хартиени кеси, како еднослојни хартиени кеси така и двослојни еколошки хартиени кеси, од програмата на патен програм пластинни и текстилни кофери, патни торби и ранци. Од училишен Папироти Груп поседува програм и материјали за училишната клупа или студентската катедра: Тетратики, нотеси, сликарски блокови и друга книжарска опрема, регистратори, комплети, школски прибори, ташни, торби и водоотпортни, анатомски, ранци од понудата на Target. Папироти Груп нуди голема палета на моливи, пенкала, фломастери, бои за сите техники и друга опрема за цртање, сликање и пишување. Ножици, скалпери, лепак за хартија, колаж хартија и друга опрема за моделирање. Шестари, линеари, аглометри и други алати за конструкција и исцртување. Мапи и глобуси, со форматирање на македонски јазик и LED-осветлување, во сите големини... и многу, многу други производи. Седиштето на Папироти Груп е во Скопје, но врши и доставува услуги во територијата низ цела Македонија: Битола, Струмица, Куманово, Охрид, Прилеп, Тетово, Штип, Кавадарци, Велес, Струга, Охрид... на секаков вид на хартиена кеса и останати производи од нашата палета.

Еднослојни и двослојни хартиени кеси

Во понудата и категориите на сите хартиени кеси на нашиот пазар во Македонија категоризирани се следните: еднослојни еколошки хартиени кеси, двослојни индустриски хартиени кеси, двослојни зип-лок хартиени кеси, Е-комерц хартиени кеси (наменети за онлајн продажба), DIE CUT хартиени кеси, двослојни полиетиленски кеси (каширани со полиетилен), двослојни полиетиленски индустриски кеси за градежни материјали и двослојни полиетиленски индустриски кеси за прехранбени производи. нуди хартиени кеси со рамни рачки, еколошки хартиени кеси за маркети (на каса), хартиени еко кеси со равно дно и хартиени кеси за пренос на храна и кафе (coffee-to-go). Украсни хартиени кеси, еко кеси со увиени рачки, крафт кеси за пијалок (крафт хартија, со грамажа од 110 gsm) и луксузни кеси (високо квалитетна кунздрук хартија)... Највисок квалитет за најниски цени за хартиени кеси во Македонија. Хартиени кеси со цени од 0.99 EUR


Papiroti Group - Папироти Груп
Производство и трговија со хартиена амбалажа, школски програм и пропагндно рекламни материјали
Mitropolit Teodosij Gologanov 132A
Skopje, Centar 1000; Macedonia
Hours: Mon-Fri 8am - 16pm
Phone service: +389 (0)2 322 0640; papiroti@papiroti.mk

Изработка, печатење и продажба на хартиени кеси - Папироти

E-mail: papiroti@papiroti.mk ; Telephone: +389 2 322 0640; Mitropolit Teodosij Gologanov 132A, Skopje
Price range from 0.99 EUR; Papiroti Group - Папироти Груп
лидер на пазарот во Македонија:
 • Производство, увоз и дистрибуција на хартиена амбалажа
  • Хартиени кеси, еднослојни еколошки индустриски кеси за прехранбена индустрија.
  • Хартиени кеси еднослојни еколошки индустриски кеси за готови прехранбени продукти.
  • Хартиени кеси за фармацевтска индустрија, еколошки аптекарски кесички.
 • Двослојни индустриски хартиени кеси
  • Двослојни индустриски хартиени кеси за прехранбена индустрија.
  • Двослојни индустриски хартиени кеси за хемиска индустрија.
  • Двослојни зип-лок хартиени кеси за прехранбени продукти.
 • Е-комерц хартиени кеси
  • Плико хартиена кеса со две самолепливи траки.
  • Die Cut хартиена кеса погодна за бутици, козметика, оптика, фармација...
  • Двослојни хартиени кеси, каширани со полиетилен за градежна индустрија.
 • Papiroti Group - Папироти Груп
  • Хартиени кеси за маркети и кетеринг.
  • Хартиени кеси со рамни рачки.
  • Папироти ви нуди флексо печат до 8 бои, на ваше барање, по ваш дизајн и уредување.
Хартиени кеси во Македонија
Хартиени кеси во Македонија
Site Map Terms & Conditions Policy Partner Links W3C Macedonia
Еднослојни хартиени кеси
Welcome to Macedonia
Macedonia luxury car rentals (cars hire) Macedonia private jet charter

 

Macedonia helicopter service

 

Macedonia taxi service

 

Welcome to Macedonia

 

Welcome to Papiroti Group Macedonia

 

Macedonia luxury cars rental

 

Papiroti Group Macedonia

 

 

Macedonia VIP hunting services
Macedonia VIP hunting